ΠEΡΙΛΗΨΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

To Coaching στην Πράξη

Συγχαρητήρια για την προαγωγή σου…

«Λάμπρο Αστέρη, τώρα θα φωτιστεί μια άλλη πτυχή του εαυτού σου, που κοιμόταν στο σκοτάδι. Οι προκλήσεις θα είναι πολλές. Θα έρθουν στιγμές, που θα αισθάνεσαι μόνος και αβοήθητος. Αυτά, όμως, θα τα ανακαλύψεις στην πορεία. Έλα, να κάνουμε τον τελευταίο γύρο για απόψε, και να πάμε για μια μπίρα, να γιορτάσουμε την επιτυχία σου».

Με αυτά τα λόγια ο Γιώργος προετοιμάζει τον καλό του φίλο Λάμπρο, για όσα πρόκειται να συμβούν μετά την προαγωγή του στη θέση του προϊσταμένου στην εταιρεία υπηρεσιών τεχνολογίας GIS4U, όπου εργάζεται τα τελευταία πέντε χρόνια. Στο πρόσωπο του Λάμπρου καθρεφτίζεται κάθε μέσος εργαζόμενος που αξιοποιεί τις γνώσεις και τις δεξιότητες, τις οποίες αποκτά κατά τη διάρκεια της ομαδικής εκπαίδευσης στην αίθουσα, σε συνδυασμό με την πρακτική εφαρμογή μετά από τις ατομικές συνεδρίες coaching, με σκοπό την επίτευξη των στόχων και τη βελτίωση της εργασιακής επίδοσης.

  • Πώς θα καταφέρει ο Λάμπρος να αντεπεξέλθει με επιτυχία στα νέα του καθήκοντα;
  • Με ποιον τρόπο ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα μπορεί να βοηθήσει έναν νέο στη θέση προϊστάμενο, να πετύχει τους στόχους του;
  • Είναι το coaching αναγκαιότητα, μόδα ή πανάκεια;
  • Ποια είναι η κατάλληλη «Αγωγή» μετά από μια «Προαγωγή»;
Μια ιστορία coaching και καλλιέργειας δεξιοτήτων για νέους στη θέση προϊσταμένους, για νέους coaches και για κάθε εργαζόμενο που ενδιαφέρεται για την επαγγελματική του εξέλιξη.

Mπορείτε να παραγγείλετε το βιβλίο από τον παρακάτω σύνδεσμο:


Αγοράστε το βιβλίο

coachinginaction-video-spot-pic02coachinginaction-video-spot-pic01

Το Coaching στην Πράξη & Συμπεριφορές του μάνατζερ.
Διαφημιστικό σποτ για "Το Coaching στην Πράξη". Ευχαριστώ πολύ τους συντελεστές Άγης Εμμανουήλ και Chris_Gkirtesos για την εξαιρετική συνεργασία.

coachinginaction-vivlio-pic01coachinginaction-vivlio-pic02

Βίντεο από την πρώτη παρουσίαση του βιβλίου “Το Coaching στην Πράξη”, Αθήνα, 19 Σεπτεμβρίου 2019.

Φωτογραφίες από την παρουσίαση του βιβλίου της Ζωής Α. Λιόλιου "Το Coaching στην Πράξη" στο Polis Art Cafe στην Αθήνα, στις 19 Σεπτεμβρίου 2019.
Photos: Art.Ioakeimidis

Φωτογραφίες από την παρουσίαση του βιβλίου της Ζωής Α. Λιόλιου "Το Coaching στην Πράξη" στο Cafe Θέα/tro-Βασιλικό θέατρο, στη Θεσσαλονίκη, στις 9 Οκτωβρίου 2019.
Photos: Nikos Tsiokas


Ζωή Α. Λιόλιου


Coach, Facilitator, Σύμβουλος Ανάπτυξης Δεξιοτήτων, Συγγραφέας

ΖΩΗ Α. ΛΙΟΛΙΟΥ

Coach, Facilitator,
Σύμβουλος Ανάπτυξης Δεξιοτήτων,
Συγγραφέας


Προγράμματα για επιχειρήσεις και ιδιώτες που επιθυμούν να βελτιώσουν: τις διοικητικές δεξιότητες, τις δεξιότητες πωλήσεων, τη διαχείριση του άγχους και του χρόνου, τη διαχείριση της αλλαγής, την επίγνωση των πεποιθήσεων, τη διαχείριση των συναισθημάτων, τη διαδικασία στοχοθέτησης, τη στάση κατά τη διάρκεια της συνέντευξης για την εύρεση εργασίας.


ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΩ;

Kλείστε ραντεβού


εκπαιδευτικά προγράμματα


Σχεδιασμός και υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων ανάπτυξης δεξιοτήτων:
Διάγνωση κατάστασης, Επιλογή δράσεων, Υλοποίηση, Μέτρηση, Αποτελέσματα.


coaching


Το Coaching εστιάζεται στην αξιοποίηση των προσωπικών και επαγγελματικών δυνατοτήτων σας για να μεγιστοποιήσετε τις ικανότητες και τις επιδόσεις σας και είναι προσανατολισμένο στο μέλλον.


Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

κάθε άνθρωπος είναι σε θέση να ανακαλύψει και να αξιοποιήσει τους πόρους που χρειάζονται, για να κάνει τις αλλαγές που θέλει ώστε να πετύχει τους στόχους του.